Hoppa till sidans innehåll

Egna nyheter


 

 

 

Allt ordinarie seriespel förutom damernas och herrarnas två högsta serienivåer pausas fram till julveckan. Det är konsekvenser av beslut som igår fattades av Svenska Handbollförbundet (SHF).
 
Uppdatering 17/11: Ingen förändring utan riktlinjerna ser ut som tidigare. Vi följer Skånes Handbollsförbund och RF och FHM riktlinjer. Följ gärna era lags informationskanaler för att hålla er uppdaterade hur just ert lag gör.
 

Klubbprofil 2021

(2020-09-23 09:03)
Nu är säsongens nya kläder och övrig utrustning redo för provning och beställning som man gör nere på sportaffären Action & Trend.
 
Just nu har vi i föreningen lagt mycket fokus på att utbilda våra ledare så att barnen kan få bättre kvallitet på träningarna. Vi har även passat på och utbildat domare till klubben. 12 miniplans domare och en distriktsdomare.
 

COVID-19 information

(2020-09-10 08:56)
En ny säsong börjar nu äntligen så smått att komma igång. De flesta lagen har börjat med sina träningar. Flera lag tränar fortfarande delvis ute för att minska risken för smittspridning av Coronaviruset.
 
Torbjörn Rasmusson, 35år från Ystad. Han är en mycket välutbildad tränare, har baskursen, TS1 och TS2 utbildningarna. Varit tränare för skånelaget på ungdomssidan och vunnit Sverigecupen och har senast tränat IFK Ystads juniorer.
 
Tisdagen den 5/5 hölls Skurups Handbolls årsmöte. Detta året hölls mötet i Skurupshallen där det i vanliga fall brukar hållas träningar som just nu hålls utomhus pga den rådande situationen med Covid 19.
 
Trots rådande situation med Covid 19 som inneburit att Stödföreningsfesten fick ställas in, fick vi föreningarna Skurups Handboll och Skurups AIF ett mycket välkommet och generöst bidrag av Stödföreningen.
 
På grund av Covid 19 så ser våra träningar lite annorlunda ut för tillfälligt. Vi följer Svenska handbollsförbundets rekommendation som bygger på Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
 

Påskstängt på kansliet

(2020-04-08 16:35)
Kansliet har påskstängt torsdag till och med tisdag. Åter som vanligt på onsdagen den 15/4. Är det något akut kan man nå Pär på 076 80 43 370.
 
Ärende enligt stadgarna. Beslutet att flytta fram mötet är taget på grund av det rådande läget med Coronasmitta och dess spridning. Lokalen är även ändrad från Skurups Sparbanks lokaler till Skurupshallen.
 
Med anledning av det ändrade läget gällande Coronasmittan och spridning av viruset har nya politiska beslut tagits som bland annat innebär stängning av gymnasieskolor och universitet med möjlighet att framöver också inbegripa grundskolor.
 
Slutdragningen sker istället på Stödföreningens årsmöte.
 
Skurups handboll följer Skånes handbollsförbunds rekommendationer när det gäller att försöka förhindra spridningen av Coronaviruset. Därför har vi i styrelsen beslutat att den kommande veckan är alla barn och ungdomsträningar inställda.
 
Årsmötet kommer att hållas i Skurups Sparbanks lokal (ingång på baksidan) tisdagen den 31 Mars kl 18.30. Ärende enligt stadgarna, välkomna!
 
12345678910...>>

Ungdomsidrotten2

Action Sport + Work

Adress:
Skurups Handboll
Box 180
274 24Skurup

Besöksadress: (karta)
Vaktgatan, 274 34 Skurup

Telefon:
076 - 80 43 370

E-post:
kansli@skurupshandboll.nu

 

 

Huvudsponsorer:


Hans Anders 

ICA

18295_mynt

 

 


Länksamling:

Allt om handboll

HerrElit Handboll

Damhandboll

Postadress:
Skurups Handboll - Handboll
Box 180
27424 Skurup

Kontakt:
Tel: 0768043370
E-post: kansli@skurupshandbo...

Se all info