Hoppa till sidans innehåll

Säsongens klubbprofil går nu att beställa

01 OKT 2014 13:36
Action Sport + Work är vår samarbetspartner som de flesta redan vet. De levererar våra kläder och utrustning sedan många år tillbaka. Nu den senaste tiden så har de även skött helheten gällande trycket på kläderna.
  • Skapad: 01 OKT 2014 13:36

– ”Vi är mycket nöja med samarbetet. Det är smidigt, professionellt och alltid snabba leveranser.” säger Pär Lillman på Skurups Handbolls kansli.

 

Klubbträff-1

Vi hade nyligen en provning av match- och träningskläder i Skurupshallen inför kommande säsong. Då kom Mattias och Magnus upp till hallen och hade med alla profilkläderna som Skurups Handboll kan erbjuda till sina medlemmar. Ni som missade denna träff kan beställa SHB´s kläder via Action Sport + Work. Det är bara att gå ned till butiken och säga att ni vill prova klubbkläder för Skurups Handboll. Klicka här för att ladda ner en PDF med vår klubbprofil inför säsongen 2014/2015.

 

Selectboll-2 

När det gäller handbollar så har klubben ett avtal med Select via Action Sport + Work som vi är väldigt nöjda med. Det är väldigt hög kvalité på dessa bollar jämfört med andra märken som vi tidigare haft.

 

Klubbträff-Damlaget

Kläderna som Skurups Handboll använder är av märket Stanno. Det är ett prisvärt kvalitetsvarumärke som håller på att slå sig in på den svenska marknaden. Detta är vårt tredje år med Stanno och än så länge så uppfyller Stanno våra förväntningar! Även detta är genom Action Sport + Work.

 

Som vi skrivit ovan så har Action Sport + Work även börjat att trycka klubbmärken och sponsorers logotyper på våra matchkläder. Vi har precis kommit överens med en ny huvudsponsor, HP Holding, till Skurups Handboll där vi tillsammans med Action Sport + Work beställt 1000st tryck som skall tryckas på alla matchställ i hela föreningen. Detta är den största beställning av tryck som Skurups Handboll genomfört i historien.

 

Som ni förstår så har vi ett nära och mycket gott samarbete med Action Sport + Work i Skurup som stäcker sig långt tillbaka i tiden sedan butiken hette; JM Sport – Sportringen – Action Sportstore – Action Sport + Work

 

Mattias och Magnus

Vi önskar Mattias Jelvemark och Magnus Nilsson med personal lycka till inför flytten till Nils Holgerssons företagspark (bredvid ICA). De öppnar upp butiken där den 25 november.

Skribent: Jonas Elmer

Ungdomsidrotten2

Action Sport + Work

Adress:
Skurups Handboll
Box 180
274 24Skurup

Besöksadress: (karta)
Vaktgatan, 274 34 Skurup

Telefon:
076 - 80 43 370

E-post:
This is a mailto link

 

 

Huvudsponsorer:


Hans Anders 

ICA

18295_mynt

 

 


Länksamling:

Allt om handboll

HerrElit Handboll

Damhandboll

Postadress:
Skurups Handboll - Handboll
Box 180
27424 Skurup

Kontakt:
Tel: 0768043370
E-post: kansli@skurupshandbo...

Se all info