Hoppa till sidans innehåll

Angående Vaccinationsbevis

16 DEC 2021 21:19
Kommer det krävas vaccinationsbevis för samtliga besökare? Kravet på vaccinationsbevis krävs inte för personer under 18 år. Kravet gäller inte heller för personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot Covid-19.
  • Uppdaterad: 16 DEC 2021 21:19

1) GODKÄNT VACCINATIONSBEVIS. (finns att hämta på www.covidbevis.se)

2) GODKÄND LEGITIMATION.

(OM MAN HAR SYMPTOM ELLER KÄNNER SIG SJUK STANNAR MAN SJÄLVKLART HEMMA!)

Kommer det krävas vaccinationsbevis för samtliga besökare?

Kravet på vaccinationsbevis krävs inte för personer under 18 år. Vi rekommenderar att om man är under 18 år men i närheten av den åldern har med sig legitimation och att man på så sätt kan visa att man är under 18 år. Kravet gäller inte heller för personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot Covid-19.

Vad behöver jag som besökare tänka på inför matcher och sammandrag i Skurups Sparbank Arena i samband med Skurups Handbolls evenemang?

Ska du besöka någon av våra evenemang behöver man antingen skriva ut sitt vaccinationsbevis och visa upp det i entrén eller ladda ner vaccinationsbeviset i sin mobil. Dessutom måste du kunna uppvisa giltig legitimation vid entrén för att styrka ditt vaccinationsbevis. Du hittar ditt vaccinationsbevis på: http://www.covidbevis.se/ Vill du läsa mer om vaccinationsbevis så kan du göra det här: https:// www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/

Hur kommer vaccinationsbevisen att kollas?

I entrén i Skurups Sparbank Arena kommer värdar från Skurups Handboll att kontrollera vaccinationsbevisen genom att skanna QR-koden på ditt vaccinationsbevis och samtidigt kontrollera giltig legitimation. Saknar man giltigt vaccinationsbevis eller legitimation kommer man att nekas inträde. Vi kommer givetvis att göra vårt bästa för att detta ska gå så smidigt som möjligt, men tänk på att gärna vara på plats i god tid inför evenemang så vi kan undvika trängsel och se till att alla kommer in i tid. Inga personuppgifter sparas i de digitala avläsningsprogrammen som kommer att användas.

Kommer man kunna visa bevis på negativt test (s.k. testbevis) eller tillfrisknandebevis i stället för vaccinationsbevis?

Nej, endast vaccinationsbevis kommer att godtas. Övriga test inklusive ett negativt PCR-test kommer INTE att gälla för att få komma in. Det är endast vaccinationsbevis som gäller.

Vad ska en person göra om hen vill besöka ett evenemang men inte kan vaccinera sig på grund av medicinska skäl?

Personer som inte kan vaccinera sig av medicinska skäl ska kunna visa upp ett läkarintyg i stället i entrén.

Skribent: Jonas Elmer
E-post: Adressen Gömd

Ungdomsidrotten2

Action Sport + Work

Adress:
Skurups Handboll
Box 180
274 24Skurup

Besöksadress: (karta)
Vaktgatan, 274 34 Skurup

Telefon:
076 - 80 43 370

E-post:
This is a mailto link

 

 

Huvudsponsorer:


Hans Anders 

ICA

18295_mynt

 

 


Länksamling:

Allt om handboll

HerrElit Handboll

Damhandboll

Postadress:
Skurups Handboll - Handboll
Box 180
27424 Skurup

Kontakt:
Tel: 0768043370
E-post: kansli@skurupshandbo...

Se all info